Busig häst



Cyklade till stallet och mötes av en glad polle , Indiana såklart.
Ryktade henne i boxen och kände på benen. Inget ben var svullet och inget ben var varmt.

  Jag tog ut henne i ridhuset och där BUSADE vi verkligen. Hade först repet men sedan märkte jag att det inte alls behövdes och hade henne lös. Hon kom i full galopp efter mig och skulle hela tiden följa minsta steg.
Hon var riktigt motiverad och ville göra rätt!  HÄRLIGT!
Berömde massor och myste med henne mellan busvarven. Kände på benen och kollade på henne när hon sprang, men ingen hälta syntes till.

Släppte sedan in henne i boxen och hon fick sin kvällsmat. Myste lite med henne och sedan sa jag godnatt och cyklade hem i mörkret.


Indiana är halt



Indiana har varit lite halt på vänster framben nu några dagar. Hon haltar inte i skritten utan det är i traven som hon går orent.
Jag var inte i stallet igår p.g.a konfa i stan... Dock i förrgår kändes benet mycket bättre, det var inte varmt och hon haltade inte.
Hon ömmar ganska mycket eftersom hon nu går barfota. Jag var inte speciellt nöjd med verkningen som hovslagaren gjorde ( inget illa menat) och därför kommer det ut en hovvårdare på torsdag och ska fixa till hovarna. Vi får se om det bli bättre då!

Iaf så rider jag inte nu. Även om hon inte haltar så vill jag inte ta några risker.
Jag går små promenader på tio minuter så att hon får röra lite på sig och sedan tränar jag lite trix o.s.v från marken utan att belasta hennes ben.

I fredes marktränade vi och hon var SÅ positiv till allt och ville så gärna vara till lags. Kommer kanske skriva om den träningen lite senare.

     Jag ska till henne nu i eftermidda/kväll och då gå en promenad/träna lite från marken i ridhuset.
Får först se hur hennes ben är och därefter beslutar jag vad jag ska göra med henne. 

                                             


Det var längesen!

Hejsan!

Det var allt längesen man uppdaterade här! Har inte haft ork eller lust att skriva, men just nu har jag blivit sugen på det igen och tänkte ; Det kan jag väl göra;)

 

Lite ändringar bara. Detta kommer först och främst vara en hästblogg, då mitt liv består för det mesta bara av hästar. Men det kommer kanske ibland komma upp någon bild på mig eller bilder som jag har fotat o.s.v

              Något ni vill ha i bloggen? Något jag ska skriva om?
Jag har egentligen ingen tid till att ha en blogg ( just nu väntar en rad läxor och prov på mig...) men nu när det är så mörkt om kvällarna så finns det inte så mycket att göra.




RSS 2.0